2013. február 9., szombat

Világgá megyek

A lányom világgá megy. Az egész úgy kezdődött, hogy felébredt du-án és nem volt hajlandó kijönni a két lábán a nappaliba. Majd közölte, hogy ő most felöltözik és világgá megy. Biztos, hogy világgá megy. Ezután kis monológot nyomott, miszerint ő most kijön a nappaliba, felöltözik, aztán elmegy boltba, vesz egy csomó finomságot, elviszi papihoz-mamihoz, kipakol az asztalra és a hűtőbe, és utána tényleg világgá megy. És nem is jön vissza.

Megkérdeztem nem gondolná-e meg magát, de ő hajthatatlan maradt, így a kezébe nyomtam a Hello Kitty-s bőröndjét. A gondos csomagolás után már indult volna, de aztán: "Először elmegyek pisilni, de utána tényleg világgá megyek." Tami lelkesen követte a mosdóba. Bea a wc-n ülve nyomta tovább a szöveget, de ha együttérzésre számított, tévedett. Tami lelkesen pápá-zott neki.

Szóval ő most világgá megy. Az autópályán. És az sem érdekelte, hogy oda autóval kell menni. Módosított a terven: "Beülök az autóba, bekapcsolom a zenét, aztán a biztonsági övet és után az autó megmutatja, hogy merre kell világgá menni." Nem kell féltenem, tudja mit akar.

1 megjegyzés:

Mondd a magadét...